Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Нарада з приводу передачі мереж тепло-, водопостачання та водовідведення від ВП ЮУ АЕС ДП НАЕК «Енергоатом» в комунальну власність

17.10.2013
Відділ звернень громадян, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації

16 жовтня, в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головуванням міського голови Євгена Квасневського, відбулася нарада з приводу передачі мереж тепло-, водопостачання та водовідведення від ВП ЮУ АЕС ДП НАЕК «Енергоатом» в комунальну власність. На нараді були присутні представники ВП ЮУ АЕС ДП НАЕК «Енергоатом» на чолі з в.о. генерального директора Вячеславом Кузнецовим, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лілія Грабовенко, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Сергій Зворигін, директор комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» Дмитро Мірошник, представники управління економічного розвитку.

На нараді було розглянуто ініціативу ВП ЮУ АЕС ДП НАЕК «Енергоатом» щодо здійснення вищезазначеної передачі, стан мереж тепло-, водопостачання та водовідведення і об’єктів, що обслуговують основні аспекти щодо утримання цих об’єктів в належному стані. За результатами обговорення було прийнято обопільно рішення про створення відповідної комісії з залученням до неї представників ВП ЮУ АЕС ДП НАЕК «Енергоатом», КП «ТВКГ» та представників виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, якою має бути розроблена комплексна програма, яка б передбачала можливість та етапність здійснення передачі мереж тепло-, водопостачання та водовідведення від ВП ЮУ АЕС ДП НАЕК «Енергоатом» в комунальну власність міста Южноукраїнськ.