Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Об’єкти житлово-комунального господарства міста Южноукраїнська готові до зимового періоду

16.10.2013
Управління житлово – комунального господарства та будівництва

В нинішньому році в зв’язку з ранішнім похолоданням опалювальний сезон розпочато значно раніше для його успішного проходження протягом літнього періоду проводилися підготовчі роботи.

Президент України В. Янукович ставить перед органами місцевої влади взяти на особистий контроль безперебійну подачу тепла до об’єктів соціальної сфери та житлових будинків.

 

З метою перевірки початку опалювального періоду 11 жовтня заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитро Судаков особисто відвідав об’єкти житлово-комунального господарства. Дмитро Сергійович зазначив, що всі об’єкти соціальної сфери: школи, дитячі садки, медичні заклади забезпечено подачею тепла що створює у закладах відповідний нормам температурний режим.

Також управлінням житлово–комунального господарства та будівництва Южноукраїнської міської ради продовжується робота по реконструкції напірного каналізаційного колектору та реконструкції самоструйного каналізаційного колектору, завершено поточний ремонт місць загального користування (праве крило, центральне крило) гуртожитку №1 по вул. Дружби Народів, 8 та розпочаті роботи з установлення сантехнічного обладнання, виконано ремонтні роботи крилець у 6-ти під’їздах за адресою вул. Миру,16. Розпочато ремонт 1-го поверху, завершені роботи по влаштуванню 16-ти з’їздів по проспекту Леніна для мешканців з обмеженими можливостями, встановлено малі архітектурні форми у дворі житлового будинку №10 по бульвару Шевченко та по вул. Дружби Народів, 1,3,5. Розпочаті роботи по встановленню малих архітектурних форм у дворі житлових будинків пр. Комуністичний, 5, б-р Курчатова,7, пр. Леніна,5,7.