Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося планове засідання міської Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

11.10.2013
Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними орга

03.10.2013 відбулося планове засідання міської Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради. В ході роботи Комісії заслухано хід виконання заходів техногенної та пожежної безпеки об'єктів міста в весняно-літній період 2013 року та підсумки підготовки житлово-комунального господарства міста до опалювального сезону 2013-2014 років.

 

Заслухано інформацію підприємства щодо стану залізничних переїздів Відокремленого підрозділу «Южно-Українська АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» та їх відповідність вимогам «Інструкції з улаштування та експлуатації залізничних переїздів» та міського сектору ДСНС України у Миколаївській області про  обладнання потенційно небезпечних об’єктів на адміністративній території міста системами раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщенню людей у разі їх виникнення.

Проаналізовано хід виконання рішення засідання Комісії щодо обслуговування територій та об’єктів міста, які підлягають постійному та обов’язковому обслуговуванню державними аварійно-рятувальними службами.

 

У обговоренні питань та підготовці рішення взяли участь члени комісії - представники органів місцевого самоврядування, керівники підприємств, установ та організацій системи життєзабезпечення міста, комунальних підприємств.

Рішенням комісії затверджено Комплексний план підготовки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій, служб цивільного захисту та об’єктів життєзабезпечення міста Южноукраїнська до безперебійної роботи в складних погодних умовах осінньо-зимового періоду 2013-2014 років, План заходів щодо запобігання загибелі людей на водних об'єктах міста Южноукраїнська в осінньо-зимовий період 2013-2014 років.