Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

4 жовтня вітали педагогів вихованці комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради»

07.10.2013
Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

З Днем працівників освіти 4 жовтня вітали педагогів вихованці комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради». Добра, щастя, радості бажали любим вихователям, невтомним ненечкам, турботливим кухарям і всім працівникам закладу.

В цей святковий день звучали слова подяки і шани, адже щодня дорослі несуть дітворі свою любов і ласку, захист і турботу.

Кращі педагоги закладу були нагороджені подяками міського голови, які вручила заступник міського голови Ярослава Нікітіна,  подяками начальника служби в справах дітей Южноукраїнської міської ради, грамотами  адміністрації центру. Всім працівникам  були присвоєні почесні звання.

Працівники закладу приходять до своїх вихованців не на службу, а на добру зустріч, дарують їм радість і затишок, ніжність і добро, діти це відчувають і дякують за щасливі хвилини їх життя.

Звучить музика, радісні, веселі обличчя у дорослих і дітей, добрі слова вітань і побажань.

Це свято єднань сердець, казкові миті дитинства.