Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Педагоги комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» провели ряд заходів по вихованню у дітей шанобливого ставлення та почуття поваги до ветеранів війни

30.09.2013
Служба у справах дітей Южноукраїнської мсіької ради

 На виконання розпорядження  Миколаївської обласної державної адміністрації  від 04.09.2013 «Про відзначення 2013 року в Миколаївській області Дня партизанської слави»  педагоги комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» провели ряд заходів по вихованню у дітей шанобливого ставлення та почуття поваги до ветеранів війни.

Вихованці старшого віку ознайомились з історією підпільно-партизанського руху в період Великої Вітчизняної війни 1941- 1945 років. Зокрема, дітей зацікавила діяльність партизанського підпілля в селі Костянтинівка Арбузинського району в роки війни. Учасники цього підпілля дожили до наших днів. Затамувавши подих, діти слухали про подвиги наших земляків. Також діти відвідали музей «Бойової слави» в Южноукраїнській загальноосвітній школі  №1.

Події Великої Вітчизняної війни – відлуння подвигу і героїзму хвилюють сучасне покоління, адже наші діди і прадіди на власних плечах винесли тягар ненависного фашизму, відстояли Батьківщину ціною власного життя.

Низький уклін, любов і шана Вам, ветерани Великої Вітчизняної війни!