Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Особистий прийом громадян міським головою

27.09.2013
Відділ звернень громадян, зв′язків з громадськістю та ЗМІ

Започаткувавши проект «Діалог з країною» Президент України Віктор Янукович поставив завдання ретельно розглянути кожне проблемне питання, озвучене громадянами. І це стосується не лише звернень, що надійшли в рамках проекту, а й всієї системи зворотного зв’язку між громадянами та владою. Президент наголошує на необхідності модернізації системи роботи зі зверненнями.

Так, 26 вересня відбувся особистий прийом громадян міським головою Євгеном Квасневським. До міського голови звернулися громадяни міста з питаннями, які стосувалися: покращення житлових умов; щодо влаштування пішохідного переходу; щодо влаштування кухні у приміщенні холу одного з гуртожитків міста; щодо низької температури гарячої води. На прийомі були присутні заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів Южноукраїнської ради, представники юридичної служби, начальник управління праці та соціального захисту населення, представник комунального підприємства «Служба комунального господарства», представник комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» та начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва.

Громадяни отримали всю необхідну інформацію та рекомендації стосовно існуючих проблем та, надалі, питання взяті на контроль до вирішення.