Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Зустріч вчителів географії з методистом МОІППО

24.09.2013
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

20 жовтня  2013 року відбулася зустріч вчителів географії з методистом Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Слюсар Ольгою Іванівною. В ході зустрічі обговорювалися питання щодо викладання географії в цьому навчальному році, підготовка обдарованих учнів до участі в  олімпіадах та турнірах з  географії та економіки. Особлива увага була приділена конкурсу «Учитель року», де однією із номінацій буде географія. Особливістю цьогорічного конкурсу «Учитель року» є те, що фінальна частина даного заходу, а саме Всеукраїнський етап  конкурсу буде проводитися у місті Первомайську. Учителі всієї області мають прикласти максимум зусиль щоб показати гарні результати на Всеукраїнському рівні, не менш важливими є і знання учнів , які будуть виявлені в результаті відкритих заходів проведених конкурсантами всієї України.

Велику увагу приділила Ольга Іванівна і участі шкіл міста в регіональних та міжнародних освітніх проектах. Гарним подарунком для педагогів став комплект матеріалів міжнародного освітнього проекту «Зелений пакет». Комплект складають : програма викладання курсу за вибором «Зелений пакет», поурочні методичні рекомендації з викладання цього курсу у 8 (9) класах; використання матеріалів комплексу «Зелений пакет » у процесі вивчення географії, хімії, фізики, екології у 6-11 класах загальноосвітніх навчальних закладів; приклади уроків, сценаріїв проведення  «Тижня екології».

Подарунком для вчителів географії стали і довідники з географії,  які отримали представники кожного закладу,  і матеріали проекту «Чорноморська скринька»  для роботи з учнями початкової і основної школи.