Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося засідання комісії з питань надання допомоги з міського бюджету громадянам міста у зв’язку з підвищенням тарифів на оплату житлово-комунальних послуг

19.09.2013
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

 Сьогодні Президентом України особлива увага приділяється малозабезпеченим громадянам з питання надання необхідної допомоги цим категоріям. Міською владою ініційовано надання компенсації вартості житлово-комунальних послуг з метою підтримки особливо вразливих верств населення.

В залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулося засідання комісії з питань надання допомоги з міського бюджету громадянам міста у зв’язку з підвищенням тарифів на оплату житлово-комунальних послуг під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослави Нікітіної.  

Під час засідання розглянуто питання призначення матеріальної допомоги у зв’язку з підвищенням тарифів на оплату житлово-комунальних послуг одній особі яка звернулася за призначенням матеріальної допомоги та не є квартиронаймачем, у зв' язку з чим дану справу винесено на комісію.  

Комісією прийнято рішення: призначити матеріальну допомогу у зв’язку з підвищенням тарифів на оплату житлово-комунальних послуг одній особі.  

Всього з початку 2013 року комісією було розглянуто 21 справу. Наразі матеріальну допомогу з міського бюджету у зв’язку з підвищенням тарифів на оплату житлово-комунальних послуг отримують 248 сімей.