Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулися традиційні змагання з футболу між збірними командами вчителів фізичної культури та учнями

13.09.2013
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

З метою розвитку та популяризації здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, всебічного розвитку кожної дитини, на виконання соціальних ініціатив Президента України "Діти - майбутнє України", 11 вересня на зеленому полі гімназії № 1 проведені традиційні змагання з футболу між збірними командами вчителів фізичної культури – чоловіків та юнаками – учнями старших класів загальноосвітніх навчальних закладів.

З першої же хвилини матчу гра захопила глядачів і тримала в постійній напрузі. Хлопці діяли на полі стрімко та швидко, тому й гольових моментів біля воріт вчителів було більше. Але воротар команди вчителів Головатий Юрій Вікторович вчасно та вправно реагував на всі удари по своїх воротах.

Перша половина гри закінчилась в нічию 3:3. Основний час другого тайму теж був нічийний 5:5. І лише додаткові дві хвилини показали, що досвід все ж таки переміг над молодістю. Команда вчителів перемогла з рахунком 6:5. В складі команди також грали: найдосвідченіші вчителі фізичної культури загальноосвітньої школи № 2 – Філонок Володимир Пилипович та загальноосвітньої школи № 3 – Самойленко Андрій Андрійович, тренер ДЮСШ – Бойко Юрій Леонідович, молоді вчителі загальноосвітнього навчального закладу № 4 – Макаренко Юрій Васильович та гімназії № 1 - Чеканов Геннадій Олександрович.