Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулися щорічні традиційні міські змагання з баскетболу між збірними командами вчителів фізичної культури та ученицями старших класів

13.09.2013
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

З метою розвитку та популяризації здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, всебічного розвитку кожної дитини, на виконання соціальних ініціатив Президента України "Діти - майбутнє України" 10 вересня в рамках Олімпійського тижня з нагоди Дня фізичної культури та спорту в Україні на спортивному майданчику гімназії № 1 відбулися щорічні традиційні міські змагання з баскетболу між збірними командами вчителів фізичної культури – жінками та дівчатами – ученицями старших класів загальноосвітніх навчальних закладів.

Боротьба була запеклою, ніхто не хотів поступатись. Своєю майстерністю в учительській команді виділялись молоді вчителі: Марчук Ганна Олександрівна та Болотова Анна Петрівна. Команда дівчат грала злагоджено та вправно. В порівнянні з досвідченими педагогами, дівчата були прудкіші та спритніші, тому й виграли з рахунком 10 : 6.

Команду переможницю представляли: Саченко Ліля, Сяба Ярослава, Богдан Діана – учениці загальноосвітньої школи № 4, Авраменко Карина та Сластіна Валерія – учениці гімназії № 1, Штанакова Дар`я та Болотова Світлана – учениці загальноосвітньої школи № 1, Варяниця Діана та Моісєєва Ірина – учениці загальноосвітньої школи № 2.