Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Підсумки тижня: 01-08 вересня 2013 року

09.09.2013
Відділ звернень громадян, зв′язків з громадськістю та ЗМІ

 Управління житлово-комунального господарства та будівництва Южноукраїнської міської ради:

Продовжуються роботи по реконструкції напірного каналізаційного колектору та реконструкції самоструйного каналізаційного колектору. Відбулася нарада по вирішенню проблемних питань з реконструкції самоструйного колектору. Продовжуються роботи по будівництву скверу на честь пам’яті Т.Г. Шевченко. Придбані матеріали для початку робіт по влаштуванню опір вуличного освітлення по вул. Молодіжній. Відбулася нарада з проектувальником та підрядною організацією по вирішенню проблемних питань проектування та встановлення малих архітектурних форм у дворах міста. Відбулася нарада з підрядною організацією щодо виконання робіт з ямкового ремонту внутрішньоквартальних доріг міста. Відбулася нарада щодо формування переліку об'єктів, які потребують ремонту та будівництва у 2014 році.

 

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:

Поточний ремонт покрівлі – 459,8 м2 на житлових будинках за адресами: вул. Набережна Енергетиків, 21; пр. Леніна, 18;15;19;  б-р Шевченка,  9; Цвіт очний,2; Дружби Народів, 50;56. Поточний ремонт міжпанельних швів – 972,6 м.п. на житлових будинках  4 мікрорайону. Поточний ремонт цементним розчином цоколю, приямків – 35,4 м2, вимощення -17 м2, примикання вимощення до цоколю – 185 м.п. житлових будинків за адресами: пр. Леніна, 29;31.

Виконано поточних ремонтів ліфтів – 3 одиниці за адресами:  пр. Леніна, 11 п.6; вул. Набережна Енергетиків,19; 49Б (вантажопас.). Технічне  обслуговування – 59 ліфтів. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 11 житлових будинків. 7. Технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових мереж тепло-, водопостачання, водовідведення житлових будинків (усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 39 ж/будинків; усунення засмічень каналізаційних мереж – 72 одиниці; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 92 одиниці, заміна окремих ділянок трубопроводів холодного і гарячого водопостачання, опалення, водовідведення – 14 ж/будинків (вул. Набережна Енергетиків, 17; пр. Леніна,12; 13; 14; 33; вул. Дружби народів, 15; вул. Миру, 8;10; вул.Енергобудівників,3;11; пр.Комуністичний,1; б-р Цвіточний,2;3;11); усунення повітряних пробок з системи опалення, ГВП – 132 стояків. Виконано заміну лінолеуму в кабіні ліфта за адресою: вул. Набережна Енергетиків,49 п.1. Остіклення вікон на сходових клітинах: вул. Дружби народів, 14; 18; б-р Шевченка,13 п.3.

 

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:

Усунення 3 засорів на каналізаційних мережах.

02.09.13 р. з 9-30 до 11-30 відбулося відключення холодне водопостачання (далі – ХВП) житлових будинків по б-ру Шевченко,3,4  в зв'язку з усуненням пориву ХВП в водопровідному колодязі (далі – ВК)-512.

02.09.13 р. з 13-30 до 15-30 відбулося відключення  меморіалу  в зв'язку з усуненням пориву ХВП;

04.09.13 р. з 10-30 до 17-00 відбулося відключення ХВП житлового  будинку по вул. Дружби Народів,46 ,  в зв'язку з усуненням пориву ХВП.

05.09.13 р. з 14-00 до 14-40 відбулося відключення ж/б по вул. Набережна Енергетиків,17 по гарячому водопостачанню (далі – ГПВ), в зв'язку з усуненням свищу трубопроводу.

05.09.13 р. з 9-00 до 15-30  відбулося відключення тепло-розподільчого пункту (далі – ТРП)-4Б по горячому водопостачанню, в зв'язку з ремонтом підігрівачив та устаткування.

Ведуться роботи з благоустрою після виконання ремонтних робот. Ведуться роботи з усунення пориву по ХВП по вул.Набережна Енергетиків в районі ТРП-9.

 Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:

Благоустрій:

прибирання міста: згідно періодичності;

вивезення сміття: згідно періодичності.

Ділянка озеленення:

посів газону (пр.Леніна – розподільча смуга) – 450м2; висадка цибулин тюльпанів (пр.Леніна – розподільча смуга) – 2000шт; вантаження зеленої маси та гілок – 2 прицепи; штиковка ґрунту (пр.Леніна – розподільча смуга) – 315,3 м2; розрівняння скопаної поверхні (пр.Леніна – розподільча смуга) –     1010,1 м2; обріз крон дерев (паркова зона «Олімп») – 1 дер; видалення цибулин тюльпанів – 3500 шт; прополка з розпушенням (б-р.Шкільний) – 655 м2; прополка розарію (вул.Набережна Енергетиків) – 462 м2; очистка квітників (б-р.Шкільний) – 120 м2; валка дерев (вул.Дружби Народів) – 1 дер.

 Інспекція з благоустрою міста Южноукраїнська:

На минулому тижні проведено (обстежень) перевірок – 11; Оформлено приписів (попереджень) – 2; Складено адміністративних протоколів – 2; Проведено рейдів3; Проведено бесід – 16.

 Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради:

Підготовка поточних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади. Робота по виконанню плану заходів щодо усунення недоліків. Збір, узагальнення та підготовка для Миколаївської обласної державної адміністрації інформації щодо інвентаризації ДІВ (джерел іонізуючого випромінювання) на адміністративній території міста. Підготовка відповідей на щомісячні контролі, надання інформацій згідно табелю термінових та строкових донесень. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 5 громадян. Участь у засіданні адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради. Напрацювання проекту номенклатури та обсягів міського матеріального резерву. Участь у рейдовій перевірці дотримання Правил благоустрою та ліквідації місць стихійної торгівлі. Підготовка, узгодження та затвердження проекту розпорядження міського голови «Про утворення міського оперативного  штабу, затвердження його складу та Положення про нього». Підготовка, узгодження проекту рішення виконавчого комітету міської ради «Про затвердження посадового складу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради  та Положення про неї». Підготовлено статистичний звіт по охороні державної таємниці.

 

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:

З метою раннього виявлення сімей з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах, протягом тижня фахівцями із соціальної роботи  відвідано 22 сім’ї та 7 осіб. За карткою отримувача послуг надано 168 соціальних послуг: сім'ям з дітьми – 141; особам - 27.

02 вересня було відвідано прийомні сім’ї та дитячий будинок сімейного типу. Враховуючи нові соціальні ініціативи Президента України «Діти – майбутнє України», заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, директор Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та начальник служби у справах дітей Южноукраїнської міської ради привітали  батьків та дітей з початком нового навчального року та висловили батькам слова вдячності за їх любов й доброту, яку вони передають прийомним дітям.

03 вересня з метою профілактики рецидивної злочинності в Южноукраїнському міському підрозділі Кривоозерського міжрайонного відділу кримінально–виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України в Миколаївській області фахівцем із соціальної роботи Центру проведено День Центру для засуджених до покарань не пов’язаних із позбавленням волі.

Роботою охоплено 3 особи, яким надано 16 соціальних послуг та літературу профілактичного змісту.

 

Управління освіти Южноукраїнської міської ради:

з    14.06.2013 до 06.09.2013 - Ведуться роботи з поточного ремонту санвузлів ЮЗШ № 1.

з    22.07.2013 по 06.09.2013 - Ведуться  роботи по заміні вікон та запасних виходів ДНЗ № 6.

Протягом тижня  - Видача направлень для оформлення дітей в дошкільні навчальні заклади. Постійно проводиться перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти; робота з обслуговування мереж тепло -, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти; обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами тощо.

 

Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради:

Заборгованість із виплати заробітної плати по місту 523,0, за рахунок боргу щодо виплати заробітної плати на підприємстві ЮУ ВП КФП «Тепличний комбінат». Проведено  рейди з 1 рейд з легалізації зайнятості населення, перевірено 9 суб’єктів підприємницької діяльності. Прийнято 15 заяв для оформлення субсидій. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 13 малозабезпечених громадян та складено відповідні акти. 5 осіб, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 117 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська».    

3 вересня відбулося засідання комісії у справах дітей під головуванням заступника міського голови Нікітіної Я.О. У роботі засідання взяла участь начальник відділу державних соціальних допомог Демчевська Л.М. Розглянуто питання надання статусу дітям, позбавленим батьківського піклування, продажу квартир, зміни місця проживання неповнолітніх та інші (всього 11 питань).

4 вересня відбувся прийом осіб з обмеженими фізичними можливостями медико-технічною бригадою Миколаївського державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства. На прийом звернулися 24 особи за забезпеченням ортопедичними виробами за індивідуальними замовленнями. Ортопед-травматолог та технік-протезист здійснили прийом вдома 3 осіб, які не мали змоги відвідати медико-технічну бригаду у зв’язку зі станом здоров’я.

З 2 до 6 вересня фахівцми відділення соціальної реабілітації дітей-інвалідів комунального закладу “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська” проводилося обстеження сімей з дітьми-інвалідами, які потребують соціальних реабілітаційних послуг вищезазначеного відділення згідно з індивідуальною програмою реабілітації. Обстежено 15 сімей, виявлено 14 дітей-інвалідів, які потребують соціальної реабілітації. Під час обстеження батькам дітей-інвалідів надано роз’яснення щодо видів реабілітаційних послуг, які надаються відділенням, та інші консультації. 

 

Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради:

Прийняли участь у 5 судових засіданнях з метою захисту прав дітей. Прийнято  27 громадянина. Обстежено 5 сімей , які опинилися в складних життєвих обставинах. Проведена робота з ЄІАС «Діти». Проведено 2 засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті. Відвідано ДБСТ В´юн.            

02 вересня відбулася зустріч з представниками ЮУ МВ УМВС , які привітали вихованців з початком навчального року.

04 вересня вихованці відвідали Снігове Шоу «Вперед в минуле». 

 

Відділ архітектури та містобудування Южноукраїнської міської ради:

Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 1; інші листи – 4. Розгляд заяв (клопотань) від громадян та суб’єктів господарської діяльності – 5. Підготовка проектів рішень для розгляду  Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом: проекти рішень сесії – 1. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування - 7 громадян.

 

Відділ земельних відносин та екології Южноукраїнської міської ради:

Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян - підготовлено 13 листів; надано консультацій – 16. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання виконавчого комітету та сесію міської ради: підготовлено проекти рішень міської ради – 3.

 

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради:

Відділом молоді та спорту проведено роботу з сім’ями, з метою присвоєння статусу їм багатодітної родини, так протягом звітного періоду видано 6 посвідчень: 2 – батькам та 4 – дітям.

5 вересня в комунальному закладі «Міська бібліотека для дітей» проведено літературну подорож «За сторінками прочитаних книг», присвячену Міжнародному дню грамотності.

В комунальному закладі музейного комплексу міста «Козацької слави та військової техніки» проводиться підготовка до Дня українського кіно, а саме: проведення показів української мультиплікації для учнів молодших класів загальноосвітніх шкіл міста.

У комунальному закладі «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа» проводяться оздоровчо-тренувальні заняття на відділеннях футболу, волейболу, дзюдо та  плаванні.

7 вересня в ККСС «Олімп» проведено відкритий турнір з настільного тенісу.

Управлінням молоді, спорту та культури продовжується підготовка до свята «Одного двору», яке перенесено на 11 вересня та буде проведено за адресою: вул. Миру,4.

Проводиться робота з підведення підсумків літнього відпочинку та оздоровлення дітей міста Южноукраїнська.

Спеціалістами відділу молоді та спорту проводиться робота з підготовки та відзначення Дню фізичної культури та спорту.

 

Управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради:

Проводився аналіз виконання фінансових планів та планів фонду оплати праці за січень - липень 2013 року КП СКГ, КП «Критий ринок м. Южноукраїнська», КП БТІ, ККТП «Кобзар», КП ЖЕО, КП ТВКГ, КП «Південсервіс» та КУ «Інформаційне агентство «Контакт». Підготовлено та оприлюднено 4 проекти рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради та 1  проект рішення Южноукраїнської міської ради. Проводилась робота щодо перевірки проектів штатних розкладів комунальних підприємств та змін до них : КП ТВКГ, КП ЖЕО та КП СКГ. Направлено до департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму проекти соціально-економічного розвитку підприємств комунальної власності, для реалізації яких можуть залучатися кошти під державні гарантії, відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України  від 03.06.2013 № 404. Проводилась робота щодо збору та узагальнення інформації Автоматизованої системи муніципальної статистики.

03.09.2013 проведено обстеження суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність на ринках міста, на предмет дотримання ними правил торгівлі на ринках.

Внесено доповнення до плану діяльності регуляторних актів з підготовки  проектів регуляторних актів  Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів на 2013 рік, затвердженого міським головою 04.12.2012. Інформацію оприлюднено в газеті Южноукраїнськрї міської ради «Контакт» та на офіційному сайті міста Южноукраїнськ.

06.09.2013 брали участь у засіданні Дозвільного офісу.

Проводився аналіз показників соціально-економічного розвитку міста Южноукраїнська за січень-липень 2013 року. Проводився моніторинг тарифів на житлово-комунальні послуги в місті Южноукраїнську станом на 01.08.2013. Організовано та проведено нагородження до Дня підприємця суб’єктів господарювання – переможців міського конкурсу «Кращий підприємець року».

 

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради:

За період з 02.09.2013 –06.09.2013 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 671,4 тис.грн., в тому числі до загального фонду 620,9 тис.грн., до спеціального фонду 50,5 тис.грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 332,8 тис.грн. З державного бюджету у вигляді субвенцій надійшло 2 355,4 тис.грн. Профінансовано із міського бюджету за зазначений період видатків всього на 502,0 тис.грн. В тому числі: на 147,6 тис.грн. виплачено заробітної плати з нарахуваннями, на 0,8 тис.грн. оплачено продукти харчування та на 8,2 тис.грн - енергоносії . Крім цього профінансовано 345,4 тис.грн. на: оплату послуг банку, експлуатаційні витрати, відрядження; придбання журналів, канцтоварів, бензину, госптоварів, квітів,подарунків та вітальних листівок; вивіз та складування ТПВ; компенсацію фіз.особам, які надають соціальні послуги; постачання готової їжі; допомогу на поховання; харчування донорів; оплату витягів з держ.реєстру речових прав на нерухоме майно; аванс на придбання матеріалів для виконання робіт по кап.ремонту покрівлі МВК; оплату виконаних робіт по кап.ремонту доріг.  За рахунок субвенції з державного та обласного бюджетів виплачено 20,5 тис.грн. на: компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремій категорії громадян на автомобільному транспорті. До державного бюджету вилучено 196,5 тис.грн.

 

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.