Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги суб’єктів господарювання!

06.09.2013
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На виконання Указу Президента України від 12 березня 2012 року № 187/2012 щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010 – 2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава" Миколаївською обласною державною адміністрацією проводиться робота для розширення вільної торгівлі України з державами – учасницями Співдружності Незалежних Держав і поглиблення співробітництва України з перспективними торговельними партнерами та регіональними інтеграційними об'єднаннями.

З метою налагодження нових та зміцнення існуючих контактів між діловими колами Миколаївської області та Гродненської, Брестської, Вітебської і Могильовської областей  Білорусі доводимо до відома суб’єктів господарювання комерційні пропозиції підприємств і компаній згаданих білоруських регіонів. Перелік додається.

Суб’єкти господарювання, яких зацікавило можливе співробітництво з регіонами Білорусі можуть звернутися до виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради або за телефоном (05136) 5-57-78, тел./факсом (05136) 2-15-47 або по е-mail: yuzhvk@gmail.com