Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулася V обласна Спартакіада серед людей з обмеженими фізичними можливостями

04.09.2013
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

 Однією з соціальних ініціатив Президента України є соціальна підтримка людей з обмеженими фізичними можливостями, реалізація права на інтеграцію життя, як повноправного члена суспільства.

З 29 по 30 серпня на базі позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку „Дельфін” (с.Мала Корениха) відбулася V обласна Спартакіада серед людей з обмеженими фізичними можливостями. Спартакіада проводилась з метою оздоровлення, реабілітації інвалідів та залучення їх до активного способу  життя, занять фізичною культурою та спортом, виявлення здібних та обдарованих спортсменів, зміцнення дружніх зв’язків між спортсменами різних нозологій.

В Спартакіаді прийняло участь 25 команд, в тому числі 3 учасника з нашого міста.  Змагання проводилось з наступних  видів спорту: шашки, дартс, городки, метання кілець, баскетбол.

Під час змагань переможцем став наш мешканець міста, голова Южноукраїнського міського товариства інвалідів „Союз організації інвалідів України” Лисецький Є.С., який здобув перше місце з дартсу та був нагороджений медаллю, грамотою та дипломом.