Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

З ювілеєм!

03.09.2013
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

 Сьогодні Президентом України особлива увага приділяється ветеранам війни та праці для надання матеріальної, гуманітарної та соціальної допомоги цим категоріям. Міською владою ініційовано не тільки надання різних видів допомог відповідно до міської комплексної Програми «Турбота» соціально незахищеним категоріям громадян міста, а й привітання з ювілеєм ветеранів війни і праці.

30 серпня заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослава Нікітіна, начальник управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіра Гехад, заступник директора комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнськ» Ольга Гурова привітали з 90-річчям мешканку міста Лозову Катерину Олександрівну.

Ювілярці вручили цінний подарунок та квіти.

Під час зустрічі Лозова К.О. розповіла про важкі роки життя, які пройшли у часи Великої Вітчизняної війни, голоду, відбудови країни. Катерина Олександрівна поділилася своїм життєвим досвідом та подякувала міській владі за увагу до ветеранів війни.