Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Южноукраїнці відсвяткували День незалежності України

24.08.2013
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

З нагоди святкування Дня незалежності України у виставковій залі комунального закладу - музейного комплексу міста «Козацької слави та військової техніки» відбулося офіційне відкриття виставки народного мистецтва «І оживе добра слава, слава України!». До уваги відвідувачів представлено твори майстрів з бісероплетіння, вишивки, в’язання, паперового мистецтва, роботи майстрів-лялькарів та інших видів народної творчості.

24 серпня у комбінаті культурно-спортивних споруд «Олімп», з нагоди Дня незалежності України відбувся відкритий турнір з настільного тенісу. До участі запрошувались усі бажаючі жителі міста. Переможців турніру нагороджено грамотами, медалями та цінними подарунками від управління молоді, спорту та культури.

Святкування Дня незалежності України продовжилось урочистостями та святковим концертом на площі палацу культури «Енергетик». Зі сцени звучали вітання, у концертній програмі брали участь творчі колективи палацу культури «Енергетик» та гості міста - артисти Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру.

Для присутніх на святі проводились тематичні вікторини, ігри, працювала святкова торгівля.

 Святкування завершилось святковим феєрверком.

Протягом тижня бажаючі мали змогу відвідати тематичні книжкові виставки «Хай цвіте у щасті Україна», «Прапор – символ нашої держави», «Цвітуть, неначе квіти волі, Знамена жовто-голубі», «Живи і міцній, Українська Державо!», «Від роду до народу слався, Україно!», «Україно моя, Україно, я для тебе на світі живу…» у бібліотеках міста.