Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулася презентація джаз – рок гурту «Радар»

23.08.2013
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В місті Южноукраїнську продовжується виконання нових соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України».

Так, 21 серпня в комунальному закладі «Дитяча школа мистецтв» відбулася презентація  джаз – рок гурту «Радар», у складі якого учні та викладачі закладу.      

У репертуарі  колективу, як класичні твори в оригінальній обробці, так і твори сучасних композиторів. Поєднання інструментів таких, як: скрипка, гітара, електрогітара, ударні інструменти, залишили незабутні враження у слухачів.

Керівник колективу - викладач Гасанов В’ячеслав Гаджийович займався з учасниками колективу  протягом усього літа для того, щоб провести презентацію вже тепер.  

В планах колективу: вже у вересні провести концертні програми у школах міста для ознайомлення дітей зі своєю творчістю та мати змогу запросити всіх бажаючих до навчання у дитячій школі мистецтв.

Слід зазначити, що з початку навчального року в комунальному закладі «Дитяча школа мистецтв», з метою популяризації мистецтва та розвитку дитячої творчості, відкривається нове відділення – естрадне (естрадний спів, гра на електрогітарі, бас-гітарі, ударних інструментах).