Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося засідання комісії з відбору кандидатів на навчання за кошти міського бюджету у вищих навчальних закладах на лікарів

13.08.2013
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

З метою виконання завдань та доручень Президента України щодо реалізації реформи медичного обслуговування у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради відбулося засідання комісії з відбору кандидатів на навчання за кошти міського бюджету у вищих навчальних закладах на лікарів, в якому взяли участь: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальник управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради, начальник фінансового управління Южноукраїнської міської ради, заступник начальника управління -  начальник відділу соціальних, інвалідних та пенсійних питань управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради, начальник управління освіти Южноукраїнської міської ради, начальник відділу правової експертизи та претензійно-позивної роботи юридичної служби Южноукраїнської міської ради, начальник Державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина №2 Міністерство охорони здоров’я України». Вела засідання заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Нікітіна Ярослава Олегівна.

Під час засідання розглянуті заяви кандидатів на навчання за кошти міського бюджету у вищих навчальних закладах на лікарів Здоровець Ніни Володимирівни та Владика Віолетти Вікторівни.

Комісією прийнято рішення: погодити кандидатури Здоровець Н.В. та Владика В.В на навчання за кошти міського бюджету на лікаря в Одеському національному медичному університеті.