Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Організація оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи - одна з соціальних ініціатив Президента України

02.08.2013
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

У місті Южноукраїнську організація оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи здійснюється управлінням праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради згідно з Порядком оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 27 березня 2013 року №261.

На виконання соціальних ініціатив Президента України та для забезпечення санаторно – курортною путівкою на оздоровлення у 2013 році за рахунок коштів державного бюджету на обліку знаходиться дорослих 61 особа, дітей 12 осіб, за рахунок благодійних коштів в рамках соціального партнерства в оздоровчому комплексі санаторного типу „Очаків” 15 дітей.

Станом на 01.07.2013 оздоровлено за рахунок коштів державного бюджету 8 дорослих, 2 дітей. За рахунок благодійних коштів в рамках соціального партнерства оздоровлено 11 дітей в оздоровчому комплексі санаторного типу „Очаків”.

В аналогічному періоді 2012 року оздоровлено за рахунок коштів державного бюджету 6 дорослих, 9 дітей.

До кінця року планується забезпечити санаторно – курортними путівками за рахунок коштів державного бюджету 16 дорослих, 3 дітей. За рахунок благодійних коштів в рамках соціального партнерства в оздоровчому комплексі санаторного типу „Очаків” 5 дітей.