Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Особистий прийом громадян міським головою

02.08.2013
Відділ звернень громадян, зв′язків з громадськістю та засобами масової інформації

1 серпня відбувся особистий прийом громадян міським головою Євгеном Квасневським. Питання мешканців, які звернулися до міського голови стосувались: покращення житлових умов; встановлення шлагбауму у дворі житлового будинку; щодо відмови в переоформленні групи інвалідності та інше. На прийомі були присутні заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, представники комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання», управління житлово-комунального господарства та будівництва, Державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина №2 Міністерства охорони здоров’я України», юридичної служби.

Стосовно покращення житлових умов, з’ясувалося, що громадянка не знаходиться на квартирному обліку у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради за місцем проживання, тому для можливості покращення житлових умов необхідно стати на облік. Звернувшись до спеціаліста відділу правової роботи, квартирного обліку та приватизації, вона матиме змогу отримати необхідну консультацію та перелік документів для здійснення даної процедури.

До питання про встановлення шлагбауму у дворі житлового будинку буде проведено аналіз проїзної частини території та взято на контроль спеціалістами УЖКГБ. Можливо є необхідність у встановлені «лежачого поліцейського» для обмеження руху транспорту.

До інших питань були надані детальні рекомендації та покрокові дії задля досягнення бажаних результатів в рішеннях існуючих проблем, а також взято на контроль відповідними службами.