Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Акція триває!

01.08.2013
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім?ї, дітей та молоді

Продовжується благодійна акція «Збери дитину до школи», яку проводить Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Метою проведення акції є забезпечення дітей-першокласників з сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, малозабезпечених та багатодітних родин, а також дітей з функціональними обмеженнями необхідним шкільним канцелярським приладдям.

Ми хочемо подякувати тим, хто вже взяв активну участь в акції, а саме: працівникам управління праці та соціального захисту населення (Гехад), управлінню молоді, спорту та культури (Захарко), працівникам виконкому, працівникам Южноукраїнського відділення ПриватБанку (Мустяца), а також мешканцям міста Бабінець Галині та Павловій Ірині.

Для тих, хто ще не встиг взяти участь у благодійній акції повідомляємо, що фахівці із соціальної роботи разом із скринькою з логотипом «Збери дитину до школи» будуть чекати Вас 5 і 6 серпня біля магазину «Книги», 7 і 8 серпня біля магазину «Вікторія», а 12 і 13 серпня біля магазину «Кобзар». 

Давайте спільно допоможемо тим, хто потребує допомоги!

Чекаємо Вас за адресою: б-р Цвіточний 9, Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, тел. 2-56-24.

Заздалегідь вдячні за розуміння та підтримку!