Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Підсумки тижня: 22-28 липня 2013 року

29.07.2013
Відділ звернень громадян, зв?язків з громадськістю та засобами масової інформації
Управління житлово-комунального господарства та будівництва Южноукраїнської міської ради:
24.07.13 - відбулася нарада, на якій обговорювалися стан виконання робіт по реконструкції напірного колектору від «Олімпа» до Ташлицького водосховища, що фінансується за рахунок державної субвенції, а також стан виконання робіт по будівництву скверу на честь пам’яті Т.Г. Шевченко; відбулося засідання робочої групи з питання погашення заборгованості минулих років з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що вироблялися, транспортувалася та постачалися населенню. 
Визначено та закріплено території за установами, підприємствами та організаціями міста Южноукраїнська для проведення заходів по знищенню карантинного бур’яну – амброзії полинолистої, які відбулися 26.07.2013р. Проведено перевірку пасажиропотоку з потягу «Одеса - Помічна», який проходить через станцію «Південноукраїнська» та визначення потреби в необхідності додаткового рейсу до нього на автобусному маршруті «МПЗ – ж/б 14 – АЕС – з/д вокзал». Здійснено перевірку виконання умов договору укладеного з перевізником ПП Мельником, який здійснює перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування «МПЗ – ж/б 14 – АЕС – з/д вокзал».  Проведено екологічний суботник по знищенню амброзії полинолистої на території міста, в якому взяли участь 135 чол. 
27.07.2013р. відбулася нарада при міському голові по проектуванню капітального ремонту бульвару Курчатова.
 
Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:
Поточний ремонт покрівлі  житлових будинків – 507 м2 на житлових будинках за адресами: вул. Дружби Народів,12; 22; 32; 46; 52. Поточний ремонт швів стінових панелей – 1477 м.п. на житлових будинках 3-го мікрорайону. Поточний ремонт цементним розчином цоколю, приямків – 42 м2, вимощення – 24 м2, примикання вимощення до цоколю – 169 м.п. житлових  будинків за адресами б-р Цвіточний, 13 і вул. Енергобудівників, 15. За кошти місцевого бюджету силами КП «ЖЕО» продовжується виконання капітального ремонту 3-х одиниць ліфтів за адресами: вул. Миру,10 п.3,6 і пр. Леніна,6 п.2. Поточний ремонт 2-х ліфтів за адресами вул. Дружби Народів, 17 п.1; пр. Леніна, 26 п.4. Технічне  обслуговування – 26 ліфтів. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 14 житлових будинків. Технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових мереж тепло-, водопостачання, водовідведення житлових будинків (усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 31 ж/будинок; усунення засмічень каналізаційних мереж – 98 одиниць; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 66 одиниць, заміна окремих ділянок трубопроводів холодного і гарячого водопостачання, опалення і водовідведення – 10 ж/будинків (пр. Леніна, 20; вул. Дружби Народів, 8; 50; 36; вул. Набережна Енергетиків, 47; 7; 27; б-р Шевченка, 8; вул. Енергобудівників, 17; вул. Молодіжна, 7); усунення повітряних пробок з системи опалення, ГВП – 161 стояк. Виконано ремонт лавок в кількості 6-ти одиниць на прибудинкових територіях за адресами:  вул. Дружби Народів, 33; вул. Молодіжна, 5; б-р Цвіточний, 13; 2.  Виконано остіклення вікон в місцях загального користування гуртожитку №1 за адресою вул. Дружби Народів, 8. Переведено 7 сміттекамер житлового будинку №18 по пр-ту  Леніна з ручного навантаження сміття на механічне (встановлені сміттєконтейнери). Виконується викос трави на прибудинкових територіях 1-5-го мікрорайонів. 
 
Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:
Виконуються роботи по вводу в експлуатації приладів обліку вимірювання витрат теплової енергії на магістральних трубопроводах АЕС-місто. З метою підготовки до опалювального періоду виконуються  поточні ремонти мережних насосів на ТРП- 9, ПТУ. Відбулося усунення 6 засорів на каналізаційних мереж. Ведуться роботи з благоустрою міста після виконання ремонтних робот.
23.07.2013р. проводилось відключення д/с 8 по гвп з метою усунення пориву  (з 8-00  до 12-00).
 
Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:
Проведено наступні роботи: прополка з розпушуванням розаріїв та квітників- пр.Леніна 7, пр.Леніна8, пр. Леніна 4,пр. Леніна 3, сквер №1, б-р.Курчатова, б-р.Шкільний (2439м2); стрижка живоплоту - вул. 300-річчя Костянтинівки, сквер №2 (1233м2); обріз винограду - пр.Леніна, вул.Мира, вул.Паркова (44 шт); вантаження гілок та зеленої маси - 5 причепи; обріз сухих гілок дерев - 2дерева.
Обхід, огляд опор освітлення на предмет непрацюючих ламп: заміна непрацюючих ламп – 6 шт; призведено монтаж світильників – 1шт; переклад реле часу; заміна кабелю за Палацом культури «Енергетик». 
 
Інспекція з благоустрою міста Южноукраїнська: 
На минулому тижні проведено (обстежень) перевірок – 14; Оформлено приписів (попереджень) – 5; Проведено рейдів – 4; Проведено бесід – 16; Підготовлено пропозицій – 1. 
 
Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради:
Підготовка щомісячних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади. Надання методичної допомоги 3 об'єктам міста з питань цивільного захисту. Підготовка завдання проектній організації на розроблення розділу інженерно-технічних заходів цивільного захисту в мирний час та на особливий період в Генеральному плані міста Южноукраїнська. Робота по виконанню плану заходів щодо усунення недоліків. Проведено 3 рейдові перевірки дотримання Правил благоустрою та ліквідації стихійної торгівлі. Проінформовано 54 громадян про розташування торгівельних майданчиків на території міста. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 4 громадян. Підготовка проекту  розпорядження міського голови про створення медичної комісії осіннього призову. Прийнято участь у засіданні спостережної комісії, в роботі сесії міської ради, в акції щодо знищення карантинного бур'яну. Здійснено перевірку УДЗ за місцем мешкання. 
 
Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:
З метою раннього виявлення сімей з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах, протягом тижня фахівцями із соціальної роботи  відвідано 31 сім’ю та 24 особи. За карткою отримувача послуг надано 396 соціальних послуг: сім'ям з дітьми – 291; особам - 105. Під час здійснення соціального супроводження сімей/осіб фахівцями Центру проведена наступна робота:
- зібрані необхідні документи для оформлення пенсії по втраті годувальника – 1 сім'я;
- сприяли у здійсненні перерахунку за комунальні послуги – 1 сім'я;
- отримано реєстрацію місця проживання дитини – 1 сім'я.
23 липня відбувся День Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у підрозділі Кримінально-виконавчій інспекції міста Южноукраїнська. Фахівцем із соціальної роботи проведено профілактичні бесіди із засудженою молоддю, покарання якої не пов’язане із позбавленням волі. Роботою охоплено 9 осіб та надано 68 соціальних послуг. Основні питання, якими цікавилися дані особи: працевлаштування та відновлення втрачених документів.
24 липня відбулося засідання спостережної комісії в якій прийняла участь директор Центру. 
25 липня відбулося засідання дорадчого органу з розгляду питань щодо взаємодії суб’єктів соціальної роботи з сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах в якому прийняла участь член дорадчого органу - фахівець із соціальної роботи Центру.
 
Управління освіти Южноукраїнської міської ради:
На виконання доручення облдержадміністрації з 03.06.2013 р. постійно проводиться робота з закладами освіти щодо утримання та безпечної експлуатації спортивних споруд, дитячих та спортивних майданчиків, а також обладнання доочистки питної води.
З 15.07.2013 по 31.07.2013 Розпочато роботи з монтажу системи пожежної сигналізації в приміщеннях прибудови ЮЗШ № 4.
З 14.06.2013 до 30.08.2013 Ведуться роботи з поточного ремонту санвузлів ЮЗШ № 1
 22.07.2013 - Підготовлено інформацію у департамент освіти, науки та молоді облдержадміністрації щодо виконання розпоряджень ОДА «Про відзначення Дня голокосту ромів» та «Про відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі».
з   22.07.2013 по 30.08.2013 - Розпочаті роботи з поточного ремонту харчоблоку ДНЗ № 3; Розпочаті роботи по заміні вікон та запасних виходів ДНЗ № 6.
з   22.07.2013 по 31.07.2013 - Ведеться робота по заміру опору-ізоляції в закладах освіти; Ведеться робота по перевірці заземлення електрообладнання в закладах освіти.
23.07.2013 - Підготовлено інформацію у департамент освіти, науки та молоді про охоплення дітей дошкільного віку; Підготовлено інформацію до тематичного тижня «Про заходи щодо відзначення 1025-річчя Хрещення Київської Русі», які відбулися у дошкільних навчальних закладах.
25.07.2013 - Підготовлено інформацію «Про заходи щодо посилення соціального захисту колишніх політичних в’язнів, репресованих та членів їх сімей до 2015 року»; Підготовлено інформацію «Про виконання рішення обласної координаційної ради з питань захисту прав дітей».
з   25.07.2013 по 05.08.2013 - Розпочаті роботи по ремонту підлоги у груповому приміщенні «Капітошка» ДНЗ № 2.
26.07.2013 - Проведена робота щодо перезаправки вогнегасників по закладах освіти; Підготовлено інформацію «Про планування діяльності та звітність психологічної служби навчальних закладів».
 
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради:
Заборгованість із виплати заробітної плати по місту 265,2, за рахунок боргу щодо виплати заробітної плати на підприємстві ЮУ ВП КФП «Тепличний комбінат». Проведено 1 рейд з легалізації зайнятості населення, перевірено 23 суб’єкти підприємницької діяльності, порушень не виявлено. Прийнято 16 заяв для оформлення субсидій, проведено 12 актів обстеження малозабезпечених громадян.  5 осіб, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами,  25 осіб проходять оздоровлення у відділенні медико соціальної реабілітації комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська». Надано соціально-побутових послуг 117 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська».           
19 липня 2013 року з нагоди відзначення 1025-річчя Хрещення Київської Русі відбулася зустріч відпочивальників відділення соціально-медичних послуг комунального закладу „Територіальний центр соціального обслуговування (надання медичних послуг) м.Южноукраїнська” з отцем Олександром Храму Христа-Спасителя. Отець Олександр у своїй бесіді з людьми похилого віку зупинився на історії Хрещення Київської Русі, на історії становлення та поширення християнства. Відпочивальники із задоволенням спілкувалися з отцем Олександром, ставили запитання і виявили бажання започаткувати традицію щозаїзду зустрічатися з представником церкви.      
 
Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради:
З питань захисту прав дітей прийнято  15 громадян.
21.07.2013 до оздоровчого комплексу санаторного типу «Очаків» направлено на оздоровлення 10 вихованців комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради». В комунальному закладі «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» проведено «День загадок та скоромовок», Караоке - шоу  «Я – суперзірка», Бесіду-інструктаж «Пам´ятати має кожний – жартувать з вогнем неможна». Прийнято участь в суботнику щодо знищення амброзії на території міста.
26.07.2013 проведено рейд щодо виявлення дітей та підлітків на вулицях, у закладах громадського  харчування   та розважальних закладах міста в заборонений час. 
 
Відділ архітектури та містобудування Южноукраїнської міської ради:
Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації – 2, інші листи – 1. Розгляд заяв (клопотань) від громадян та суб’єктів господарської діяльності – 9. Підготовка договорів пайової участі замовників у розвиток інфраструктри міста Южноукраїнська, договорів на право користування місцями, які перебувають у комунальній власності територіальної громади міста для розміщення об’єктів зовнішньої реклами, додаткових угод - 1 договір. Підготовка проектів рішень для розгляду  Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом: проекти рішень виконавчого комітету – 1, проекти рішень сесії – 4. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування - 9 громадян. 
 
 Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради:
У виставковій залі музейного комплексу міста «Козацької слави та військової техніки» 23 липня відбулося відкриття виставки-продажу картин «Vera Vedi…» до 1025-річчя Хрещення Київської Русі талановитої художниці міста Маріїї Ачкасової. Виставка триватиме до 28 липня. 
Продовжується Чемпіонат міста з футболу. 24 липня на стадіоні ліцею зустрілися команди «Автолокомотив», « Регіони» рахунок  нічия 1:1.
У комунальному закладі «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа» проводяться оздоровчо-тренувальні заняття на відділеннях футболу, волейболу, дзюдо.
Відділом молоді та спорту продовжується видача посвідчень багатодітним сім’ям. Протягом тижня видано 1 посвідчення дитині. 
Ведеться робота з підготовки проекту міської програми розвитку футболу в місті Южноукраїнську та міської комплексної програми розвитку культури, фізичної культури, спорту та туризму в місті Южноукраїнську.   
Управлінням молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради проводиться моніторинг цін компаній, що займаються виготовленням сувенірної продукції для виготовлення продукції міста з туристичним спрямуванням.
 
Управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради:
22.07.2013 та 24.07.2013 проведено засідання комісії з конкурсного відбору суб'єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів (майна) комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
26.07.2013 проведено засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна комунальної форми власності територіальної громади міста Южноукраїнська
Проводилась робота щодо узагальнення результатів інвентаризації майна комунальної форми власності, балансоутримувачем якого є КП «Південсервіс». Здійснено моніторинг цін на основні продукти харчування у торговельній мережі   міста станом на 23.07.2013.
24.07.2013 здійснено обстеження суб’єктів господарювання, які розміщені на ринку КП «Критий ринок м. Южноукраїнська» щодо додержання ними Правил торгівлі на ринках та складено 2  акти обстеження.
Проведилась робота  з хлібовиробниками щодо обсягів постачання хліба у місто. Надано консультацію 4 споживачам з питань захисту їх прав. Проводилася робота по розробці Концепції розвитку інвестиційної діяльності міста Южноукраїнська. Проводилась робота по узагальненню заходів щодо реалізації Програми соціально – економічного розвитку міста Южноукраїнська на 2013-2015 роки за І півріччя 2013 року, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 25.12.2012 №778.
За інформацією головного управління статистики у Миколаївській області розробляються проводився аналіз показників соціально-економічного розвитку міста Южноукраїнська  за січень-червень 2013 року. Підготовлено та направлено на вимогу Миколаївського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України інформації щодо встановлення тарифів на ритуальні послуги, які надає комунальне підприємство «Служба комунального господарства». Перевірялися розрахунки КП ЖЕО щодо складових тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.  Здійснювався аналіз виконання фінансових планів та планів фонду оплати праці КП «Інформаційне агентство «Контакт», КП ТВКГ, КП ЖЕО, КП «Південсервіс» за І пвріччя 2013 року. 
 
Фінансове управління Южноукраїнської міської ради:
За період з 22.07.2013 по 26.07.2013 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 2 576,7 тис.грн., в тому числі до загального фонду 2 464,6 тис.грн., до спеціального фонду 112,1 тис.грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 1 899,9 тис.грн. З державного бюджету у вигляді субвенцій перераховано 103,2  тис.грн. 
Профінансовано із міського бюджету за зазначений період видатків всього на 2554,8 тис.грн. В тому числі: на 1374,2 тис.грн. виплачено заробітної плати, на 0,7 тис.грн. оплачено енергоносіїв. Крім цього профінансовано 18,7 тис.грн. на: придбання жалюзів, господарських товарів, мультимедійного обладнання; послуги зв’язку, інтернету, банку, монтаж внутришньої телефонної проводки. Також за рахунок субвенції з державного та обласного бюджетів виплачено 1161,2 тис.грн. на: попередню оплату в розмірі 30% по реконструкції напірної господарсько-побутової каналізації від КНС-3 до стадіону «Олімп»; на виплату заробітної плати; на виплату допомог сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям.
До державного бюджету вилучено 823,3 тис.грн.