Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Особистий прийом громадян міським головою

26.07.2013
Відділ звернень громадян, зв′язків з громадськістю та засобами масової інформації

 25 липня відбувся особистий прийом громадян міським головою Євгеном Квасневським. Питання мешканців, які звернулися до міського голови стосувались: влаштування дитячого майданчика; скликання позачергової комісії по захисту прав дитини; питання  щодо ремонту міжпанельних швів та інші. На прийомі були присутні заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів Южноукраїнської ради, представники комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання», управління житлово-комунального господарства та будівництва, служби у справах дітей, юридичної служби.

Стосовно дитячого майданчика було надано вичерпну інформацію, що в цьому році можливе влаштування декількох МАФів з резерву тоді, як цілий комплекс буде можливо поставити лише в наступному році, у зв’язку з тим, що дана адреса не входить до переліку запланованих на цей рік дворів на встановлення нових дитячих майданчиків. Також спеціалістами КП «ЖЕО» буде проведено перевірку щодо техніки безпеки на території дитячого майданчика і у випадку наявності будь-яких недоліків, їх буде усунено.

Стосовно ремонту міжпанельних швів, то представниками будинку було отримано інформацію про стан міського бюджету на теперішній час та коли такий ремонт можливо буде провести. Також мешканцям було запропоновано створити об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (далі – ОСББ), що дозволило б їм самостійно розпоряджатися власними коштами та контролювати стан будівлі.

До інших питань були надані детальні рекомендації та покрокові дії задля досягнення бажаних результатів в рішеннях існуючих проблем, а також взято на контроль відповідними службами.