Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Вулична акція «Вітаємо родину»

09.07.2013
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім′ї, дітей та молоді

 На виконання Указу Президента України від 30.12.2011 №1209/2011 08 липня в Україні відзначається День родини. Фахівці із соціальної роботи Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді організували та провели вуличну акцію «Вітаємо родину», під час якої сім’ї отримали повітряні кульки з побажаннями та солодощі. 

Цього ж дня фахівці Центру надали благодійну адресну допомогу дітям із багатодітної сім’ї Кондратьєвих, яких виховує одинока мати. Дівчатка були приємно вражені, отримавши різноманітні іграшки та подарунки.  Також привітання та подарунки отримала сім’я Доценків.

Протягом тижня фахівці із соціальної роботи планують відвідувати та привітати малозабезпечені сім’ї та членів сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

На виконання нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича щодо святкування Дня родини в України з метою сприяння зміцненню сімейних стосунків та профілактиці негативних явищ в молодіжному середовищі на білбордах міста розміщено соціальну рекламу на тему: «Кожній родині - сімейний затишок» та «Цінуй своє життя – обери правильний шлях».