Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулася 38 сесія Южноукраїнської міської ради

27.06.2013
Відділ забезпечення депутатської діяльності

 27 червня у  великій залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулася 38 сесія Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Євгена Квасневського. В засіданні взяли участь 31 депутат Южноукраїнської міської ради, секретар міської ради Галина Поліканіна, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лілія Грабовенко, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослава Нікітіна та Дмитро Судаков, керівники виконавчих органів державної влади, керівники комунальних підприємств, начальники управлінь та відділів місцевого самоврядування, засоби масової інформації, мешканці міста.

На засіданні Южноукраїнської міської ради внесено зміни до бюджету міста Южноукраїнська на 2013 рік. Також міська рада заслухала звіт голови постійної  комісії міської ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту  та  зайнятості населення Степанцова О. І.

На пленарному засіданні затверджено міську Програму сприяння розвитку громадянського суспільства на 2013 – 2014 роки, міську Програму зайнятості населення міста Южноукраїнська на період до 2017 року, внесено зміни до міської комплексної Програми «Турбота» на 2013-2017 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 25.12.2012 № 780 та до міської Програми імунопрофілактики та захисту населення в місті Южноукраїнську від інфекційних хвороб на 2010-2015.

Також, прийняті рішення з питань приватизації, врегулювання земельних відносин тощо. 

Внесено зміни до рішення Южноукраїнської міської ради від 30.11.2010 №5 «Про утворення постійних комісій Южноукраїнської міської ради, затвердження їх складу та обрання голів комісій». 

Всього прийнято 23 рішення.