Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Зустріч міського голови з радою ветеранів

18.06.2013
Відділ звернень громадян, зв′язків з громадськістю та ЗМІ

18 червня в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулася зустріч міського голови Євгена Квасневського з радою ветеранів для обговорення досягнутих результатів в роботі та розгляду існуючих питань для подальшого їх вирішення.

Підведення підсумків висвітлили такі події, як День Перемоги, День міста, відкриття палати для ветеранів в спеціалізованій медико-санітарній частині №2 (далі – СМСЧ №2), відкриття Центру надання адміністративних послуг, відкриття залізничної каси, проведені роботи стерилізації бродячих собак в місті. Всі вони залишили дуже задоволеними не тільки членів ради ветеранів, але й багато пенсіонерів та жителів міста загалом. Обговорено також роботи, які будуть проведено найближчим часом, а саме придбання СІПАП-апаратів для новонароджених дітей, ремонтні роботи каналізації на вулиці Набережній Енергетиків, які вже розпочато, запуск ліфта в СМСЧ №2, реконструкція гуртожитку №6, завдяки якому першочерговики матимуть змогу отримати житло, інше. Серед піднятих питань, які потребують розгляду та рішень, були питання стосовно послуг патологоанатомічного відділення та отримання свідоцтва про смерть.

На зустріч була запрошена начальник СМСЧ №2 Ольга Стахорська, яка надала відповіді та рекомендації по всім питанням стосовно даного закладу. Багато моментів, які цікавили членів ради ветеранів, серед них - дитячі майданчики, спортивні площадки, ремонт дороги на деяких проблемних ділянках, ремонт цоколю та відмостки будинків, вирішуватимуться найближчим часом згідно з раніше складеним планом.

Всі інші питання було розглянуто, обговорено і взято на контроль міським головою та всіма відповідними компетентними службами.