Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Повір у себе, і в тебе повірять інші

04.06.2013
Центр соціальних служб для сім′ї, дітей та молоді

На виконання нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича щодо підтримки обдарованих дітей з особливими потребами та з  метою формування світогляду й виховання у дітей  відчуття прекрасного через створення власноруч виконаних творчих робіт у квітні місяці проводився міський конкурс „Повір у себе, і в тебе повірять інші” для дітей та молоді з функціональними обмеженнями.

 Переможці міського етапу зазначеного конкурсу 03 червня відвідали м. Миколаїв, для  нагородження переможців обласного етапу конкурсу, яке відбулося в Палаці дитячої творчості м. Миколаєва.

 За  гарні та творчі роботи, виконанні у стилі модульного оригамі, юний южноукраїнець Зовтун Андрій був нагороджений грамотою за І місце та головне, що протягом року  Андрій матиме можливість оздоровитись в міжнародному дитячому центрі „Артек”. 

Також грамотами та канцелярським наборами для творчості за участь у конкурсі  нагороджені Філіпова Ангеліна та Райляну Марія.

Діти отримали незабутні враження, гарний настрій від участі в концертно-ігровій програмі та екскурсії по найкращому в Україні Миколаївському  зоопарку.

Вітаємо переможця і учасників конкурсу та запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь у конкурсі „Повір у себе, і в тебе повірять інші” для дітей та молоді з функціональними обмеженнями наступного року.