Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

«Парад дитячих візочків»

01.06.2013
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

На виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України» та до Дня  захисту дітей, 31 травня у місті Южноукраїнську вдруге відбулося свято «Парад дитячих візочків». Організатори: інформаційно – культурний центр «Імпульс», управління молоді, спорту та культури.

Урочиста хода розпочалась з  площі перед палацом культури «Енергетик». У ній брали участь батьки і діти у дитячих візочках, дівчатка з яскравими парасольками, діти з іграшковими візочками,  дитячий транспорт ( велосипеди, машини).   

Свято продовжилось на сцені музейного комплексу. Від імені міського голови Євгена Квасневського привітала дітей начальник управління молоді, спорту та культури Неля Захарко.

У програмі: презентація учасників ходи, конкурс дитячих та іграшкових візочків, парасольок, дитячого транспорту, концертно-розважальна програма за участю творчих колективів інформаційно-культурного центру „Імпульс” та акція „Пузік-Арт” ( для майбутніх мам). Всі переможці конкурсу та учасники ігор, акції отримали гарні подарунки.

На площі працювала виїзна торгівля для дітей. Можна будо  покататись на надувних батутах, пограти на різних атракціонах.