Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Участь у ІІ Обласній конференції "Миколаївщина без сиріт"

31.05.2013
Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

30 травня, напередодні Дня захисту дітей, делегація з міста Южноукраїнська, яку очолювала заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Нікітіна Я.О., прийняла участь у ІІ Обласній конференції "Миколаївщина без сиріт". Даний захід був організований Миколаївським Обласним благодійним фондом  "Альфа-Нік", спільно з Миколаївською обласною державною адміністрацією, за підтримки Альянсу "Україна без сиріт", з метою реалізації завдань та соціальних ініціатив Президента України щодо створення умов для сімейного виховання та творчого розвитку кожної дитини.

В рамках конференції увазі учасників були запропоновані: фотовиставка, презентації, відеоматеріали про життя дітей-сиріт, статистичні дані по містах та області, а також надала можливість познайомитися з сім’ями, в яких вже виховуються  прийомні діти.

Конференція призвана об’єднати зусилля влади та громади в вирішенні питання сирітства, обміну досвідом та участю в спільних проектах щодо допомоги дітям-сиротам, а також, використовувати позитивний світовий досвід, допомогти тим, хто планує або вже, безпосередньо, працює з дітьми-сиротами.