Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Хай до віку буде з Вами Світла Божа ласка

08.05.2013
Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

Коли у твоїй душі дзвонять дзвони, лагідне сонце пригріває землю, птахи співають, то це говорить про те, що прийшло довгоочікуване  і найрадісніше свято – Великдень.

В  ніч з 4-го на 5-те травня по давній традиції вихованці комунального закладу «Центр соціально- психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» разом зі своїми вихователями ходили до храму Христа Спасителя, щоб освятити традиційні страви до Пасхального святкового столу.  Діти із задоволенням відвідують посвяту щороку.  Вони дуже чекають цього свята, рано встають та ретельно готуються. Цього року на заваді не став навіть дощик (благословення небес).

Упродовж дня  у закладі  відбувся захід: «Свята Пасха йде до хати, будемо Великдень справляти». Були представлені дитячі малюнки, аплікації пасхальних яєць. Діти  привітали всіх  з Великоднем, розповіли про історію та традиції цього свята, прочитали вірші «Писанка», «Паска». Вихованка центру  Катерина  заспівала пісні «Христос Воскрес» та «Розмалюю писанку». Малеча  з допомогою вихователя інсценізували  «Писанку».  Після  закінчення заходу діти  поласували смачною паскою, скоштували пасхальне яєчко  і були дуже  задоволені.