Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Надання безоплатних консультацій з питань організації та провадження підприємницької діяльності для осіб, які бажають розпочати або розпочали власну справу

07.05.2013
Южноукраїнський міський центр зайнятості

На  виконання частини першої статті 27 Закону України «Про зайнятість населення», «Порядку забезпечення надання територіальними органами центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері зайнятості населення та трудової міграції, консультації особам з питань організації та провадження підприємницької діяльності», затвердженого наказом Міністерства соціальної політики України від 21.02.2013р. №74 та з метою удосконалення системи інформаційного та консультативного обслуговування осіб, що звертаються за консультаціями з питань організації та провадження підприємницької діяльності Южноукраїнський міський центр зайнятості забезпечуватиме надання консультацій з питань:

-         законодавства щодо державної реєстрації суб’єктів господарювання;

-         ліцензування, патентування та сертифікації підприємницької діяльності;

-         податкового законодавства;

-         відкриття рахунків у банківських установах;

-         оформлення документів щодо купівлі (оренди) земельних ділянок, приміщень для провадження підприємницької діяльності;

-         отримання банківських кредитів, іншої фінансової допомоги;

-         з інших питань, що стосуються організації та провадження підприємницької діяльності.

              Організація надання консультацій здійснюватиметься міським центром зайнятості із залученням спеціалістів інших організацій та установ  у випадках, якщо  консультація не входить до компетенції служби зайнятості.

            З питань отримання консультацій звертатись за адресою: м. Южноукраїнськ, вул. Дружби Народів, буд. 54 або за телефоном (05136) 2-53-23.