Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Підсумки Відкритого конкурсу учнівських творчих робіт "Золота Сова - 2013"

24.04.2013
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

  Миколаївський політехнічний інститут та Миколаївський політехнічний коледж запросили учнів загальноосвітніх закладів Миколаївської області та міста Миколаєва, що мріють займатися наукою до участі в Відкритому конкурсі учнівських робіт «Золота Сова - 2013». 

Переможцями І туру стали Полелюк Тетяна, учениця 11-А класу ЮЗШ №1 ім. Захисників Вітчизни ("Вплив миючих засобів на організм людини" Керівник: Єфремова Ганна Володимирівна, учитель хімії та біології І категорії) та Мазуренко Ольга, учениця 11-А класу ЮЗШ №4 («Вплив негативних чинників на організм людини» Керівник Заворотня Катерина Миколаївна, керівник секції «Медицина» Южноукраїнського МАНУМ при ЦДЮТ).

20 квітня 2013 року Южноукраїнських переможців було запрошено на фінал конкурсу.

Підсумки Відкритого конкурсу учнівських творчих робіт "Золота Сова - 2013": 

ВІТАЄМО з ІІІ місцем
переможця Відкритого конкурсу учнівських творчих робіт "Золота Сова - 2013"!  

номінація "Науковий пошук, наукові дослідження"

Полелюк Тетяну - 

ученицю 11-А класу ЮЗШ №1 ім. Захисників Вітчизни ("Вплив миючих засобів на організм людини", керівник Єфремова Ганна Володимирівна, учитель хімії та біології І категорії).

Мазуренко Ольга, учениця 11-А класу ЮЗШ №4 отримала диплом за участь у конкурсі.

 Миколаївський політехнічний інститут та Миколаївський політехнічний коледж запрошують учнів загальноосвітніх закладів до участі у Відкритому конкурсі учнівських робіт «Золота Сова - 2014».