Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Участь в обласному фестивалі «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

24.04.2013
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

20 квітня Миколаївський обласний центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх»  спільно з управлінням з питань фізичної культури і спорту Миколаївської облдержадміністрації, управлінням  у справах сім’ї та молоді Миколаївської облдержадміністрації, управлінням освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації провели обласний фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я» серед сімей Миколаївської області.

Захід відвідали почесні гості: голова  Миколаївської обласної ради Ігор Дятлов, віце-губернатор Миколаївської області Наталя Іванцова, народний депутат Микола Жук, начальники вище вказаних управлінь Олександр Садовський, Микола Смоквина, Валерій Мельніченко.

Місто Южноукраїнськ на   фестивалі представляла сім’я учня ЮЗШ №3 Тітаренка  Романа, яка  була переможницею у подібних міських змаганнях.

Наші земляки достойно  виступили і вибороли 5 місце серед 17 найсильніших сімей області. Звичайно, були враження, емоції, переживання, але головне – було бажання перемоги!

Участь сім’ї профінансовано за рахунок міської  програми розвитку фізичної культури, спорту та туризму на 2010-2013 роки.

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради  дякує сім’ї Тітаренка Романа (мамі Оксані та тату  Олександру) за  взяту на себе відповідальність та активну життєву позицію.