Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Єдиний податок для фізосіб

22.04.2013
Сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю Южноукраїнської ОДПІ

01.01.2013  закінчився мораторій на штрафи для платників єдиного податку, тому працювати єдинникам потрібно в повній відповідності з правилами, установленими для них Податковим кодексом.

Крім того нагадаємо , що подавати податковий звіт за 1 квартал 2013 року повинні тільки єдинники третьої та п’ятої груп. Перша і друга групи єдинників звітують за підсумками року, тому в них більше часу на виправлення можливих порушень. При цьому 01.01.13 р. закінчився мораторій на штрафи для платників єдиного податку, тому працювати єдинникам потрібно в повній відповідності з правилами, установленими для них Податковим кодексом.
Крім того, нагадаємо, що подавати податковий звіт за 1 квартал 2013 року повинні тільки єдинники третьої та п’ятої груп. Перша і друга групи єдинників звітують за підсумками року, тому в них більше часу на виправлення можливих порушень. при цьому не слід забувати, що всі єдинники (навіть які не отримують дохід) зобов’язані щоквартально сплачувати ЄСВ до 20-го числа місяця , що настає за звітним кварталом.
не слід забувати, що всі єдинники (навіть які не отримують дохід) зобов’язані щоквартально сплачувати ЄСВ до 20-го числа місяця, що настає за звітним кварталом.