Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося навчання і перевірка знань з питань охорони праці керівників підприємств та спеціалістів з охорони праці

11.04.2013
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На виконання ст. 18 Закону України «Про охорону праці»  посадові особи, діяльність яких пов’язана з організацією безпечного ведення робіт, під час прийняття на роботу  і періодично один раз на три роки, повинні проходити навчання і перевірку знань  з питань охорони праці.

Управління праці та соціального захисту населення  Южноукраїнської міської ради для зручності проходження навчання за місцем здійснення діяльності підприємств, організацій та установ організовує роботу з формування групи. Навчання проводиться викладачем ТОВ “Регіональний учбовий центр”.

 8 квітня в залі засідань управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради відбулося навчання і перевірка знань з питань охорони праці керівників підприємств та спеціалістів з охорони праці. Навчання пройшли 22 особи. За результатами проведеного навчання і перевірки знань з питань охорони праці видані відповідні посвідчення.

            Управління праці та соціального захисту населення  Южноукраїнської міської ради повідомляє, що навчання з питань охорони праці проводиться для всіх бажаючих.

За довідками звертатися в кабінет № 25 т.5-55-27.