Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Проведено вуличну акцію «Кохання важливе!»

13.02.2013
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім?ї, дітей та молоді

День Св. Валентина – свято всіх закоханих. У цей день кожен з нас має можливість зробити коханій людині подарунок, приділити увагу та сказати про свої почуття.

Напередодні Дня закоханих фахівцями центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді було проведено вуличну акцію «Кохання важливе!», метою якої було сприяти розумінню молодим поколінням важливості обережного та відповідального ставлення до кохання як почуття, пропаганда здорового способу життя, як складової щасливого майбутнього. Серед мешканців міста віком від 16 до 25 років фахівцями Центру проведено експрес-опитування. 

На запитання: «Чи вірите Ви в кохання з першого погляду?» більшість респондентів відповідали так – 73% , а 27% – ні.

Запитання: «У якому віці ви почали статеве життя?» не викликало здивування як і у бажаючих відповісти, так і у тих хто запитував…тож отримали наступні результати:

41% – з 16 до 18 років;

39% – до 16 років;

11% – не мали досвіду;

8%  – після 18 років;

1%  – не відповіли.

На запитання: «Чи впливає спосіб життя на репродуктивну функцію людини?», 78% респондентів відповіли чітко – «Так, впливає»; 19% – не вважає, що спосіб життя впливає на репродуктивну функцію людини, а 3% – не замислювались над цим.

Тож, проаналізувавши отриману інформацію, можна зробити висновок, що кохання з першого погляду існує і кожен по-своєму намагається відповідально ставитися до нього та розуміти унікальність особистісних почуттів.