Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулось засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

21.12.2012
Управління з питань надзвичайних ситуацій

20 грудня у залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулось планове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Нікітіної Я.О. Заслухано питання порядку денного:

1. Про затвердження Плану організаційних і практичних заходів щодо безаварійного пропуску весняної повені, льодоходу та дощових паводків у 2013 році.

2. Про підсумки роботи комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та  надзвичайних  ситуацій за 2012  рік  та  основні завдання  на 2013 рік.

3. Про стан роботи щодо проведення паспортизації, ідентифікації, розроблення планів локалізації, ліквідації аварійних ситуацій та аварій, декларацій безпеки для потенційно небезпечних об’єктів та об’єктів підвищеної небезпеки, розташованих на території міста. Затвердження переліку потенційно небезпечних об’єктів міста.

4. Про функціонування пункту тимчасового перебування та обігріву у разі різкого погіршення погодних умов (міський автовокзал), визначеного рішенням міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 18.10.2012.

Доповіді керівників управлінь, установ та організацій із зазначених питань взято до відома, прийнято рішення комісії із визначеними термінами та відповідальними виконавцями.

Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради доручено забезпечити контроль прийнятих рішень та доведення результатів проведеної роботи до населення через засоби масової інформації.

Додатково надано доручення щодо збільшення кількість покажчиків місцезнаходження пункту обігріву – міського автовокзалу.