Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Зустріч представників Южноукраїнської ОДПІ з платниками податків юридичними особами та фізичними особами підприємцями

04.12.2012
Южноукраїнська ОДПІ

26 листопада 2012 року в  приміщенні ЮУ ОДПІ, відбулась зустріч  представників Южноукраїнської ОДПІ з платниками податків юридичними особами та фізичними особами підприємцями, з приводу  запобігання існування та проявів «тінізації» заробітних плат.        

Завідувач сектору взаємодії із ЗМІ та громадськістю Олена Кльосова нагадала,  що виплатою заробітної плати «в конвертах» і як  наслідок, несплати  податку на доходи фізичних осіб, роботодавець позбавляє працівника  права скористатись податковим кредитом, який гарантується державою, отримувати соціальні гарантії від держави, лишає можливості отримати відповідну пенсію у майбутньому.

Особливу увагу звернули до запровадження Державною податковою службою сервіса «Пульс податкової», який дозволяє громадянам  разом із податківцями  остаточно подолати корупцію в лавах відомства, ліквідувати перешкоди, що заважають здійснювати підприємницьку діяльність, усунути складнощі у спілкуванні із посадовими особами.

«Пульс податкової»- це гаряча телефонна лінія, що працює за принципом, коли  податківці не тільки приймають звернення, але й потім повідомлять про результати перевірки та вжиті заходи. Працює лінія цілодобово: з 8-30 до 19-30 інформацію про неправомірні дії приймають оператори, у неробочий час- інтерактивний автовідповідач.

Номер «Пульсу податкової»: (044-284-00-07)