Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

25 жовтня відбулася 29 сесія Южноукраїнської міської ради

26.10.2012
Відділ забезпечення депутатської діяльності, зв’язків з громадськістю та ЗМІ

25 жовтня у великій залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулася 29 сесія Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Євгена Квасневського. В засіданні взяли участь 28 депутатів Южноукраїнської міської ради, секретар міської ради Галина Поліканіна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослава Нікітіна, керівники виконавчих органів державної влади, керівники комунальних підприємств, начальники управлінь та відділів місцевого самоврядування, засоби масової інформації, мешканці міста.

Депутати міської ради затвердили звіт про виконання бюджету міста Южноукраїнська за 9 місяців 2012 року та внесли зміни до бюджету міста Южноукраїнська.

З метою реалізації конституційного права на житло мешканців гуртожитків затверджено Програму передачі гуртожитків з державної форми власності до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська  на 2012-2015 роки.

Затверджено Положення про виконавчі органи Южноукраїнської міської ради, а саме: про відділ державної реєстрації та сектор дозвільних процедур, внесено зміни до Положення про комунальний заклад «Центр соціально-психологічної реабілітації Южноукраїнської міської ради».

Також, депутати міської ради прийняли рішення про передачу функцій по технічному обслуговуванню та поточному ремонту внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення і зливної каналізації житлового фонду міста Южноукраїнська, що знаходяться в комунальній власності територіальної громади міста до комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання».

Розглянуті питання про приватизацію житла та питання врегулювання земельних відносин.

Міською радою схвалено намір про партнерську співпрацю з містом Бєлхатув (Польща) з метою обміну досвідом в галузі культури, освіти, економіки, спорту, туризму, а також ведення міського господарства та інвестиційної співпраці.

Белхатув - сучасне місто в центральній Польщі на березі річки Раківка. На відстані 10 кілометрів від міста розташована Белхатувська теплоелектростанція - найбільша теплова станція Європи, яка працює на бурому вугіллі та буро-вугільний кар'єр. Більше половини населення міста працює на цих підприємствах, тому можна вважати, що наші міста дещо споріднені: Южноукраїнськ має містоутворююче підприємство – атомну електростанцію, й Белхатув – теплоелектростанцію. Місто очолює президент Белхатува - Марек Xжановський.