Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Інформація про епідеміологічну ситуацію в ДНЗ №8

18.10.2012
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

На 10.10.2012 року встановлено діагноз гострої кишкової інфекції невстановленої етіології 3 вихованцям (3-4 роки) групи №9 ДНЗ №8, 2 вихованцям – діагноз не підтверджений.

За результатами епідеміологічного розслідування фахівцями «Южноукраїнської санітарно – епідеміологічної станції об’єкту з особливим режимом роботи» Міністерства охорони здоров’я  встановлений факт захворювання дітей пов’язаний з короткотривалим порушенням вимог діючих санітарно-протиепідемічних правил з боку персоналу групи. Проведені дослідження проб для бактеріологічного дослідження, контактних, персоналу харчоблоку, дані результатів контролю, в тому числі лабораторного, ходу виконання в ДНЗ№8 протиепідемічних заходів (від 04.10.2012 та 09.10.2012 р) підтверджують виводи про коротко тривалість дії фактора.

За результатами розслідування ситуації в групі №9 ДНЗ№8 складено 4 протоколи про порушення вимог санітарного законодавства на відповідальний персонал ДНЗ №8.

На даний час карантин за діагнозом гострої кишкової інфекції відмінений. Група №9 ДНЗ№8 працює в звичному режимі. Стан здоров’я дітей задовільний.