Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Проведення зустрічей у новому форматі

09.10.2012
Южноукраїнська ОДПІ

Робота Южноукраїнської податкової у жовтні місяці розпочалась з багатьох зустрічей, адже  податківці ставляться до процесу перетворення податкової з фіскального органу до сервісної служби творчо та відповідально. Днями в.о. начальника Южноукраїнської ОДПІ  Валерій  Посторонко запросив представників бізнесу на «круглий стіл» у центрі обслуговування платників податків, який працює в інспекції.

Валерій Посторонко розповів присутнім про принцип партнерського типу відносин з клієнтами, якого прагнуть досягти представники податкової. Саме  заради налагодження  конструктивної співпраці, впроваджуються нові сервіси та послуги, що врешті-решт зроблять відвідування інспекції простим та приємним.

Розвитку сервісної служби сприяє впровадження більш етичного відношення між податківцями та  приватними підприємцями, та підтримка церкви  нових починань. Так для  працівників  інспекції надзвичайно приємною подією став приїзд Владики Олексія єпископа Вознесенського і Первомайського, адже освячення приміщення  податкової чекали давно, оскільки наш час потребує  не тільки кар’єрного зростання а й духовного розвитку.

В знак започаткування добрих справ і гарних відносин  в колективі, Владика Олексій подарував податковій ікону Святого Миколая Чудотворця. А благословляючи колектив сказав наступне: "Труд податкової неабияк  впливає на настрій людей, адже щодня до вас звертається велика кількість платників податків, які чекають від вас не тільки професійного ставлення а й духовності."