Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося відкриття експозиції «Наш край-історії скарбниця»

27.09.2012
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

24 вересня у виставковій залі музейного комплексу міста «Козацької слави та військової техніки» відбулося відкриття експозиції «Наш край-історії скарбниця», яка присвячена 75-річчю з дня заснування Миколаївської області, що відзначається 22 вересня, а також Дню партизанської слави. На заході були присутні почесні члени міської Ради ветеранів війни, праці та Збройних Сил, представники ЗМІ, учні 7 класів загальноосвітньої школи №4 та адміністрація музею. 

З нагоди цих знаменних дат закуплені нові експонати, які доповнили цю експозицію. Також виготовлена карта пам’яток історії та культури Миколаївської області, яка в подальшому стане наочним посібником для проведення тематичних екскурсій в виставковій залі музейного комплексу. З міста Миколаєва для музею передано відеоматеріали про Миколаївщину, які зроблені за замовленням Миколаївської облдержадміністрації.

Щиро дякуємо почесним членам міської Ради ветеранів війни, праці та Збройних Сил В’ячеславу Громенко, Ларисі Баликіній за надання матеріалів для оформлення інформаційного стенду «Не прервется естафета памяти», присвяченого Дню партизанської слави.