Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Благодійна акція Червоного Хреста – «ЧОБІТОК»

07.09.2012
Южноукраїнська міська організація Товариства Червоного Хреста

З 1 липня 2012 року Товариство Червоного Хреста України розпочало програму ресурсного поповнення банків одягу «Чобіток», мета якої, є забезпечити потреби підопічних Товариства в одязі та взутті.

Одним з головних напрямів червонохресної діяльності є надання допомоги постраждалим при надзвичайних ситуаціях, а також населенню, яке з різних причин опинилося в скрутному становищі.

В Южноукраїнській міській організації Товариства Червоного Хреста  працює банк одягу, в якому постійно отримують допомогу ті, хто її потребує і тому банк одягу постійно потребує поповнення. У зв’язку з цим, проводиться активна робота та організовуються постійні акції по залученню від населення, підприємців та донорів натуральної допомоги у вигляді як теплого зимового, так і літнього одягу, взуття, постільної білизни, ковдр та інше. Також постійно поповнюється  склад, у якому  сформовані недоторкані запаси найнеобхідніших речей для надання допомоги постраждалому населенню. У 2012 році червонохресними банками одягу України  була надана допомога понад 10 тисяч нужденних.

Шановні южноукраїнці, не залишайтеся байдужими! Міська організація Товариства Червоного Хреста закликає вас взяти участь в акції « Чобіток» . Допоможемо беззахисним і нужденним!

 

 

Наша адреса: вул.Комсомольська,3 (гуртожиток 6,1 поверх) 

Часи прийому : з 9 години до 13 години 

Тел.для довідок: 5-74-90; 0667309996,0672526559