Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги суб’єктів господарювання!

23.08.2012
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради інформує, що Регіональна  робоча група з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва запрошує прийняти участь у Програмі перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва «Українська ініціатива».

Спеціалісти, що пройдуть конкурсний відбір, будуть проходити перепідготовку за очно-заочною формою навчання протягом 10 місяців, в Одеському державному економічному університеті (м. Одеса) або Київському національному торгово-економічному університеті (м. Київ)  за напрямами «Економіка підприємства», «Банківська справа», «Маркетинг», тощо. По закінченню отримають диплом про другу вищу освіту встановленого зразка.

Навчання безкоштовне.

Вимоги до претендентів: вік до 40 років, вища освіта, досвід роботи на управлінських посадах (керівник, заступник керівника, керівник структурного підрозділу підприємства) не менше 1 року.

Випускник Програми «Українська ініціатива» після отримання економічної освіти має можливість пройти безкоштовне стажування в Німеччині.

Термін подання пакету документів на участь в конкурсному відборі  - до 30 серпня 2012р.

За додатковою інформацією звертайтесь:

-          за адресою: м. Миколаїв, вул. Декабристів, 1/1, 2 поверх (вхід з двору);

-          за тел. (0512) 67-00-56, 37-67-86;

на сайті www.consult-center.com.ua  або e-mail: loshitskaya@ufm.net.ua.