Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради повідомляє про проведення конкурсу на право оренди майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади міста Южноукраїнська

17.08.2012
Управління економічного розвитку

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради повідомляє про проведення конкурсу на право оренди майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади міста Южноукраїнська:

- інформація про об’єкт (назва та місцезнаходження) - вул. Молодіжна,15, під’їзд № 4, приміщення № 12Н – 39,2 кв. м.

 

- умови конкурсу:

-          стартовий розмір орендної плати – 408, 00 грн.

-          ефективне використання об’єкта оренди за цільовим призначенням;

-          дотримання вимог експлуатації об’єкту, в т.ч. екологічних, санітарно-епідеміологічних, протипожежних норм;

-          оплата переможцем конкурсу витрат на здійснення незалежної оцінки об’єкта оренди;

-          проведення поточного та  капітального ремонту;

-          своєчасна сплата орендної плати та експлуатаційних витрат;

- дата, час та місце розгляду пропозицій претендентів (крім пропозицій щодо розміру орендної плати) – 04.09.2012 о 10-00 годині за адресою: м. Южноукраїнськ, вул. Дружби Народів,48, зал засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради. Телефон для довідок: 5-52-21.

- дата, час та місце проведення конкурсу – конкурс відбудеться 07.09.2012 о 15-00 годині за адресою: м. Южноукраїнськ, вул. Дружби Народів,48, зал засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради. Телефон  для довідок: 5-52-21.

- кінцевий термін та місце прийняття пропозицій від претендента (крім пропозицій щодо розміру орендної плати) для участі в конкурсі – конкурсну документацію слід подавати до приймальні виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради (вул. Дружби Народів,48, ІІ поверх) до 15-00 30.08.2012 де здійснюється реєстрація вхідної документації, у конверті з написом «На конкурс щодо оренди майна» з підписом претендента та відбитком печатки претендента (у разі наявності).

 

Перелік документів, які подаються претендентами для участі в конкурсі:

-          заяву про участь у конкурсі та документи, зазначені в оголошенні про конкурс;

-          пропозиції щодо виконання умов конкурсу, крім розміру орендної плати, пропозиція стосовно якого вноситься  учасником конкурсу в день проведення конкурсу (конверти з конкурсними  пропозиціями щодо орендної плати  надаються голові конкурсної комісії в день проведення конкурсу);

-          інформацію про засоби зв’язку з ним.

 

Відомості про претендента :

 

-          для юридичної особи:

-          документи, що посвідчують повноваження представника  юридичної особи;

-          копії установчих документів;

-          копію витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців;

-          копію звіту про фінансові  результати претендента з урахуванням дебіторської і кредиторської заборгованостей за останній рік;

-          довідку  від  претендента про те, що стосовно нього не порушено справу про банкрутство;

 

-          для фізичної особи-підприємця:

-          копію документа, що посвідчує особу претендента, або належним чином оформлену довіреність представника претендента з копією документа, що посвідчує його особу;

-          копію виписки або витягу з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

-          копію декларації про доходи або звіту суб’єкта малого підприємництва-фізичної особи-платника єдиного податку.

-          термін оренди – до трьох років.

Претенденти подають конкурсну документацію в запечатаному конверті з описом  підтверджуючих документів, що містяться в конверті.

З порядком проведення конкурсу на право оренди майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади  міста Южноукраїнська, затвердженим рішенням Южноукраїнської міської ради від 29.12.2011 № 415 «Про внесення змін та доповнень до Положення про надання в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, затвердженого рішенням Южноукраїнської  міської ради від 14.07.2011 № 266» можна ознайомитися на офіційному сайті міста Южноукраїнськ за адресою: www. уujnоukrаinsk. mk. ua. в розділі «Регуляторні акти»