Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Запрошуємо на військову службу за контрактом. Військова служба за контрактом у Збройних Силах України – це престижно!

06.08.2012
Южноукраїнсько – Арбузинський ОМВК

Збройні Сили України поступово здійснюють перехід на комплектування військовослужбовцями за контрактом.

В зв’язку з тим, з метою відбору і прийняття, здійснюється набір кандидатів на військову службу за контрактом на посадах рядового, сержантського і старшинського складу.

На військову службу за контрактом, у тому числі, можуть бути прийняті військовозобов’язані (особи, що проходили строкову військову службу або військову службу за контрактом), які не мають військових звань офіцерського складу, з відповідною освітою та спеціальною підготовкою, придатні за станом здоров’я, віком від 18 до 40 років.

Є можливість проходити військову службу у м. Первомайськ, Миколаїв та інших містах України. За згодою і за умови відповідності определійним умовам можна потрапити до Миротворчого контингенту. Створені умови для кар’єрного росту (можна навчатись у вищих військових і цивільних навчальних закладах).

На даний час, грошове забезпечення «контрактника» складає близько 2000 грн., в залежності від вислуги років (тривалості) воно збільшується.

Раз на рік в розмірах місячного грошового забезпечення виплачується грошова допомога на оздоровлення і матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань.

До того ж, залежно від інтенсивності та умов служби передбачені і виплачуються інші додаткові види грошового забезпечення.

На даний час, прийнято урядове рішення щодо підвищення з 1 серпня поточного року грошового забезпечення військовослужбовців ВМС України.

Так, з 1 серпня 2012 року грошове забезпечення «контрактника» першого року служби буде дорівнювати 3024 грн.

На черзі підвищення військовослужбовцям інших родів військ.

Крім того, в перспективі і подальше збільшення грошового забезпечення військовослужбовців.

В основному вирішено питання щодо надання кімнати в гуртожитку, мається право встати на квартирну чергу і через деякий час отримати житлове приміщення (квартиру).

Отже проходити військову службу в Збройних Силах України – це престижно!

З питань прийняття на військову службу за контрактом звертатись до Южноукраїнсько-Арбузинського ОМВК (м. Южноукраїнськ, вул. Паркова, 5).

ТВО військового комісара

Южноукраїнсько – Арбузинського ОМВК

майор Ю.В. Коваленко