Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Інформує Южноукраїнське міське управління юстиції

18.07.2012
Южноукраїнське міське управління юстиції

Южноукраїнське міське управління юстиції на виконання листа Головного управління юстиції у Миколаївській області № 4.2-09/14-2159 від 03.07.12 «Про передплату «Кодексів України» повідомляє про зміни до програми випуску періодичного видання «Кодекси України» у 2012 році. Враховуючи побажання передплатників, Міністерством юстиції України прийнято рішення про випуск нового Кримінального процесуального кодексу в серпні поточного року (випуск № 8). Запланований раніше на цей місяць Сімейний кодекс буде надруковано в наступному році. Водночас, повідомляємо, що новий Митний кодекс буде випущений у світ у грудні 2012 року (випуск № 12).

            Довідково.

Кодекси виходять у світ у двох формах. Перша із них – зі змінними аркушами в теках з розємними замками, що дозволяє забезпечувати постійне оновлення тексту. Ця форма комплектується ком пакт-диском, на якому містяться дві компютерні системи «Кодекси України» (включаючи тексти усіх чинних кодексів) та «Зібрання законодавства України» (тексти актів повного законодавства). Передплатний індекс – 74252. Передплатна вартість на місяць складає 192 грн. 58 коп.

Друга форма випускається у вигляді книг у мякій обкладинці, без можливості оновлення тексту. Передплатний індекс – 21993. Передплатна вартість на місяць – 81 грн. 92 коп.

Кінцевий строк передплати на грудень – 10 листопада 2012р.