Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги мешканців міста!

26.07.2012
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

З метою реалізації соціальної ініціативи Президента України Віктора Януковича постановою Кабінету Міністрів України від 25.04.2012 №343 затверджено Порядок здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов. 

Сутність програми полягає у здешевленні вартості іпотечних кредитів для вказаних громадян, шляхом відшкодування державою частини відсотків за банківськими кредитами, отриманими на будівництво чи придбання житла в новобудовах. Тобто, громадянин, який став учасником програми, зможе отримати іпотечний кредит в банківській установі, при сплаті відсотків за яким йому реально треба буде платити 3% річних, решту компенсуватиме держава.

Координатор програми в Миколаївській області: управління регіонального розвитку, містобудування та архітектури Миколаївської облдержадміністрації.

Виконавець програми: Миколаївське регіональне управління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву»

Детальнішу інформацію по програмі можна знайти на офіційному сайті Фонду за адресою: www.molod-kredit.gov.ua/reg.php

Заповнити електронну заявку на отримання часткової компенсації згідно умов Постанови, яка розміщена на сайті Фонду за адресою: www.molod-kredit.gov.ua/cp-map.php

Перелік об'єктів будівництва визначається Міністерством регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України та зазначений у відповідному розділі на сайті Фонду www.molod-kredit.gov.ua , або на сайті Мінрегіону www.minregion.gov.ua