Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулася зустріч податківців з представниками Громадської Ради

12.07.2012
Южноукраїнська об’єднана державна податкова інспекція

 6 липня 2012 року в приміщенні Южноукраїнської об’єднаної державної податкової інспекції пройшла зустріч податківців з представниками Громадської Ради. Учасники зустрічі були запрошені до податкової з метою поспілкуватися за круглим столом про сучасні технології та сервісні можливості запроваджені у Центрі обслуговування платників податків. Таким чином керівники громадських організацій були проінформовані про інтерактивний сервіс «Пульс податкової служби», який працює в режимі гарячої  лінії та побудований за принципом «call-back», тобто податківці не тільки приймають скарги, а й повідомляють заявникам про результати розгляду їх звернень та вжиті заходи. Як повідомив завідувач сектору взаємодії із ЗМІ та громадськістю Олена Кльосова, по м.Южноукраїнску за період роботи центру була розміщена одна скарга на податківців, на яку протягом 24 годин відреагували. Тобто питання було вирішено, платник залишився задоволений. Нагадала, що пульс податкової працює за номером (044) 284-00-07.

На теперішній час велика увага приділяється електронному спілкуванню платників податків та податкової. Так, учасників зустрічі проінформовано про Центр сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту державної податкової служби, який на теперішній час безкоштовно забезпечує платників податків ключами електронного цифрового підпису. Начальник відділу інформатизації та обліку платників податків Віталій Дзіда  зазначив, що новий сервіс спрямований на залучення платників до електронного звітування, але без зайвих витрат коштів на придбання ключа електронного підпису. Він також завірив представників Громадської Ради, що новий сервіс податкової  служби не лише швидкий, але й якісний, адже унікальні криптографічні модулі українського виробництва пройшли всі державні експертизи та забезпечують надійний захист інформації.

Детальну інформацію щодо діяльності представництв акредитованих центрів сертифікації ключів, їх адреси, перелік документів, необхідних для отримання посиленого сертифікату ключа розміщено на сайті ДПС України у банері «Акредитований центр сертифікації ключів» www.sts.gov.ua. При ДПС у Миколаївській області  сектор реєстрації користувачів знаходиться за адресою: 54030,м.Миколаїв, вул.. Потьомкінська, буд.24/2, зала 2, тел. (051) 237-90-91