Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги громадян похилого віку!

11.07.2012
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Шановні громадяни похилого віку! 

Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради повідомляє, що останнім часом, називаючи себе соціальними робітниками або іншими спеціалістами управління, до жителів міста, особливо похилого віку, приходять громадяни, які до соціального захисту не мають ніякого відношення. 

Нагадуємо, що соціальними робітниками комунального закладу “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська” здійснюється додаткове обстеження одиноких та одиноко проживаючих громадян міста з метою визначення потреби в наданні послуг відділенням соціального обслуговування вдома. Також соціальні робітники, що виконують громадські роботи, надають разові соціальні послуги людям похилого віку.

Звертаємо Вашу увагу на те, що соціальний робітник має при собі посвідчення з фотографією та печаткою, а соціальний робітник з громадських робіт – тимчасове посвідчення з фотографією та печаткою.

Будьте обережні та особливо уважні, коли відчиняєте двері незнайомій людині!

Перш ніж відчинити двері людині, яка, за її словами, є працівником управління  праці та соціального захисту населення чи територіального центру, зателефонуйте за одним із номерів 5-44-54 або 5-55-37.