Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

4 липня відбулася 24 сесія міської ради шостого скликання

07.07.2012
Виконивчий комітет Южноукраїнської міської ради

 4 липня 2012 року під головуванням секретаря міської ради Євгена Квасневського відбулася 24  сесія міської ради шостого скликання. В роботі чергової сесії взяли учать 30 депутатів з 36 від загального складу ради. До порядку денного пленарного засідання  міської ради було включено 28 питань, з них 3 додаткових. За результатами розгляду прийнято 25  рішень, не прийнято 3  - у зв'язку з нестачею голосів.

На початку засідання депутати міської ради заслухали скульптора, члена Національної спілки художників України Олексія Владімірова та  Богдана Грицевича, які презентували проект пам’ятного знаку жертвам голодомору в нашому місті. 

Далі депутати заслухали інформацію начальника фінансового управління Южноукраїнської міської ради Тетяни Гончарової щодо необхідності внесення змін до бюджету міста Южноукраїнська на 2012 рік, а саме здійснення внутрішнього перерозподілу в затверджених видатках міського бюджету. За результатами обговорення внесли зміни до бюджету міста Южноукраїнська на 2012 рік, серед яких:

-    із Програми охорони довкілля та раціонального природокористування міста Южноукраїнська на 2011-2015 роки та міської Програми капітального будівництва об’єктів житлово-комунального господарства і соціальної інфраструктури в місті  Южноукраїнську на 2011-2015 роки із видатків на придбання та встановлення мобільного сортувального комплексу перерозподілили кошти в сумі 517,0 тис. грн. на міську Програму енергозбереження в сфері житлово - комунального господарства міста Южноукраїнська на 2009-2015 роки на реконструкцію теплових мереж на трубопроводі АЕС -  місто, в тому числі встановлення теплових лічильників;

-    направили кошти цільового фонду в сумі 88,0 тис. грн. на встановлення пам’ятного знаку жертвам голодомору;

-     із напрямку придбання спецтехніки для КП СКГ, згідно з Програмою реформування і розвитку житлово–комунального господарства міста Южноукраїнська на 2010 -2014 роки, кошти в сумі 200, тис. грн. перерозподілили на поточний ремонт м’яких покрівель закладів освіти.

Далі депутатський корпус обрав шляхом таємного голосування Лілію Грабовенко на посаду першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Також під час пленарного засідання  було призначено  Любов Ватагіну на посаді редактора газети Южноукраїнської міської ради «Контакт».

Серед інших питань міською радою встановлено ставки збору за місця для паркування транспортних засобів та затверджено Положення про збір за місця для паркування транспортних засобів, затверджено Порядок надання дозволу на перепланування та/або переобладнання приміщень в житлових будинках і оформлення правовстановлюючих документів на такі приміщення, а також оформлення правовстановлюючих документів на приміщення, в яких перепланування та /або переобладнання проведено самовільно в новій редакції та Правила зовнішнього утеплення фасадів багатоквартирних житлових будинків в місті Южноукраїнську та інші питання в галузі архітектури та регулювання земельних відносин.

Наприкінці засідання депутати міської ради заслухали та обговорили інформацію щодо проведеної роботи комісії з розгляду спірного питання щодо подальшого будівництва магазину промислових товарів та офісу в торці житлового будинку №20 по проспекту Леніна,  інформацію щодо пропозицій стосовно зменшення собівартості комунальних послуг, недопущення росту заборгованості КП ТВКГ перед ВП ЮУ АЕС ДП НАЕК «Енергоатом», погашення існуючої заборгованості перед ВП ЮУ АЕС ДП НАЕК «Енергоатом» та щодо використання бюджетних коштів, які виділялися на житлово-комунальну і будівельну сфери, виконання робіт та планування бюджетних коштів.